Kategorie receptů
- Autor: Klaricka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 78 |
Jablka | 125 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 115 |
Celer - bulva | 126 |
Energetická hodnota celkem: 1039 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 260 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
2 mrkve, 2 jablka, čtvrtka celeru - vše nastrouhat a smíchat s třemi lžícemi jogurtu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.